Over mijzelf

Mijn naam is Jetsken van Os. En dat ik graag met mensen werk, heb ik altijd geweten. Maar letterlijk werken met mijn handen, dat was een nieuw idee voor me: massage heeft me op de een of andere wijze altijd wel gefascineerd, maar pas de laatste jaren ben ik er daadwerkelijk mee gaan werken. Via diverse opleidingen en vele workshops, lichaamsgerichte trainingen en sessies heb ik door de jaren inzicht gekregen in wie ik wezenlijk ben, waar mijn kernkwaliteiten liggen, inzicht in het begrip 'energie' en in de overweldigende intelligentie van het universum, waar ook ik deel van uit maak.

Ik heb de Integratieve Massage opleiding van Geert van Collie gevolgd en ben nu gediplomeerd integratief masseuse, aangesloten bij het Landelijk Netwerk Integratieve Massage. Daarnaast ben ik CNT (Chi Nei Tsang) Practitioner wat inhoudt dat de technieken van een unieke taoïstische Chi buik/orgaan massage (Chi Nei Tsang massage) geen geheimen meer voor me bevatten. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Francesca Fasano, van het Beacon Wellness Arts Center en Chi Nei Tsang Centre in Californie.

De pure wijsheid van het menselijk lichaam fascineert me en ik ben me bewust geworden van het belang van de verbinding tussen ons hoofd, ons hart en onze buik, ofwel onze mind, ons gevoel en onze intuïtie of innerlijke stem.

Ik heb ervaren wat er allemaal in ons lichaam opgeslagen kan zijn, wat ons belemmert te leven wie we werkelijk zijn. Ik geloof dat ons lichaam de waarheid toont, terwijl ons hoofd vaak allerlei verhalen vertelt over wat wij moeten doen. Massage is zo'n mooie manier om een bijdrage te leveren aan het oplossen van blokkades in je lijf, massage kan meer harmonie brengen, meer balans, meer verbinding, meer gevoel.

Aanraken met aandacht, bewustzijn, respect en tederheid. Zonder woorden communiceren. Ik vind het zo mooi omdat aanraking altijd ongecompliceerd is en eerlijk. En je kunt zoveel geven...

Missie:

Mensen helpen hun lichaam als instrument van voelen te leren kennen en hier tevens op te leren vertrouwen

Jetsken van Os


Namaste Webdesign