Visie

In mijn praktijk werk ik vanuit de Holistische visie. Hierin wordt de mens gezien als een geheel: Ons lichaam, geest, spirituele verbinding, emoties en contact met onze omgeving zijn verbonden- en beïnvloeden elkaar. Het lichaam is een multi-dimensionaal landschap. Het weerspiegelt onze levenservaringen, de relatie met onszelf en die met de wereld.

Pijn, klachten, onrustige sensaties etc. zijn manieren waarop ons lichaam tot ons spreekt. Aan de oppervlakte lijkt het soms, dat ons lichaam onze vijand is wanneer wij pijn ervaren.
Als we dieper aandacht geven aan deze pijn, kunnen we ontdekken dat deze er niet voor niets is. Het geeft een signaal en een boodschap dat ons kan helpen meer bewust te worden over wat we echt willen en wat ons in harmonie brengt.

Een voorbeeld: misschien gaat U tijdens een massage pas echt voelen hoe moe U bent en dat U teveel hebt gedaan de laatste tijd. U bent over uw grenzen gegaan, zonder er bewust van te zijn.

Of U ervaart na een massage hoe licht uw schouders voelen, alsof letterlijk en figuurlijk al uw lasten van uw schouders zijn genomen.

Of door een uur helemaal te liggen gaat U beseffen hoe moeilijk U kunt stilstaan, hoe druk het is in uw hoofd, en het verlangen naar meer zorg en stilte en uw leven te creëren wordt duidelijk...
Elke pijn en klacht is heel persoonlijk en vertelt het verhaal van uw leven.

Het is mogelijk om pijn te transformeren door bewust te worden en te accepteren hoe U zich op dit moment voelt. Door te ervaren en te accepteren van wat er in het nu is, is het mogelijk om veranderingen aan te brengen voor de toekomst.


Namaste Webdesign