Workshops

Workshop Partnermassage

Vormt intimiteit een belangrijk deel van jullie relatie? Willen jullie dit verdiepen of juist terugbrengen in je relatie? Vinden jullie het leuk om elkaar af en toe te masseren maar vragen jullie je af hoe? Dan is een workshop Partnermassage iets voor jullie.

In deze tijd van een druk werk- en privé leven schiet werkelijk aandacht voor elkaar, ook binnen een relatie, er soms bij in. Terwijl we eigenlijk niet kunnen en willen zonder die aandacht en aanraking. Een workshop partnermassage is daarom niet alleen erg leuk om samen te doen maar komt jullie relatie ook ten goede. Jullie komen letterlijk en figuurlijk nader tot elkaar.

Tijdens deze privé workshop leer je uiteraard verschillende massagetechnieken, maar leer je vooral om vanuit gevoel aan te raken. Wanneer de aanraking vanuit je hart, en niet uitsluitend vanuit je handen gebeurt, maak je écht contact.

Ik zal de technieken demonstreren maar uiteraard gaat het erom dat jullie elkaar leren masseren en dat is een kwestie van doen! Dus zullen jullie, onder begeleiding, de technieken meteen op elkaar toe gaan passen. Daarnaast besteden we aandacht aan het afstemmen van de massage op de wensen van je partner.

Tarieven:
2 uur voor € 120,00 voor 2 personen
4 uur voor € 225,00 voor 2 personen


Namaste Webdesign